Rodinný ráj v resortu Centara Mirage Beach Resort | Pobytové, poznávací zájezdy v exotice | Time Travel
+420 261 219 316-9 Po-Pá: 9:00 - 17:00

Rodinný ráj v resortu Centara Mirage Beach Resort

  • Úvod
  • Blog
  • Rodinný ráj v resortu Centara Mirage Beach Resort
Rodinný ráj v resortu Centara Mirage Beach Resort

Rodinný ráj v resortu Centara Mirage Beach Resort

Představte si to: rodinný ráj obklopený písečnými plážemi, nádherným mořem a kousek od moderního města, kde tobogány závodí s výhledy na Perský záliv! To je Centara Mirage Beach Resort v Emirátech. Tady se nudí jen ten, kdo nevyleze z postele. A věřte, že to není snadné, protože postele jsou tu tak pohodlné, že byste na nich klidně mohli strávit celou dovolenou.

Kdo by si pomyslel, že thajský hotelový řetězec Centara, který má své pobočky po celém světě – od Malediv až po Japonsko, Omán, Vietnam, Srí Lanku a Katar – přinese takový hurikán zábavy a relaxace přímo do srdce Dubaje? Ačkoli oficiálně patří mezi čtyřhvězdičkové hotely, svou kvalitou a službami klidně strčí do kapsy i ty nejvyšší kategorie!

Poloha resortu je přímo na zlatavé pláži Deira Island a nabízí snadný přístup k těm nejlepším atrakcím Dubaje. Zde můžete po dni plném dobrodružství vklouznout do pohodlných a moderně zařízených pokojů s výhledem, který vám vyrazí dech – ať už na panoráma města nebo na nekonečný Arabský záliv.

Vodní ráj pro nejen pro děti

Centara Mirage Beach Resort není ale jen o spaní a jídle, i když tyto dvě činnosti zde povýšili na umění. Resort je domovem ohromujícího vodního parku s lagunovými bazény, línou řekou a dechberoucími tobogány. Máte děti? Paráda! Čekají na ně tři speciální dětské kluby a venkovní hřiště. A když říkáme "speciální", myslíme tím, že i vaše děti budou mít pocit, že jsou na dovolené.

Je toho ale víc! V resortu najdete plně vybavené fitness centrum, vodní sporty pro adrenalinové nadšence a rodinný salonek pro chvíle pohody. A co třeba wellness? Spa centrum nabízí procedury, které si užijí jak dospělí, tak mladší hosté.

 

Lahůdky pro gurmány

A jídlo? Od vynikající pekárny Zing, přes dvě plážová místa až po thajský Suan Bua a argentinský gril Uno Mas – vaše chuťové buňky budou skákat radostí. Každé jídlo je tu gurmánský zážitek.

Když vás omrzí resort (pokud je to vůbec možné), vydejte se na pětiminutovou jízdu do nákupního centra Souk Al Marfa s více než 400 obchody. Navštivte slavný Gold Souk, kde se třpytí zlato, nebo se nechte unést vůněmi na Spice Souk. A pro romantickou procházku je ideální čtvrť Al Seef s malebnou promenádou.

Perfektní volba pro každého

Celkově vzato, Centara Mirage Beach Resort Dubai je perfektní volbou pro každého, kdo touží po luxusu, pohodlí, dokonalých službách a zábavě v srdci Dubaje. Zde se každý den mění na neuvěřitelný zážitek!